15:39

Hej människor kom hem från Erik för typ tå timmar sen. Hade en kul filmkväll igår(även om jag somnade hela tiden eheh) med Vic och Erik. Det roligaste saken hände på bussen från Danderyd till Veddesta busschaffisen frågade mig två gånger vart han skulle svänga jag ba eeeehh.... Du borde väl veta.... Aja nu är jag hemma och jag är glad för att snön är borta från barkarby och jag får huset för mig själv ikväll sånt gillar vi och att mamma är ut och köper en kyckling sallad + Ben and Jerrys glass! Aja nu ska jag städa och se på desperate housewives.

//SIXX

19:03

TJABBAAAAAAAH

Är hos sötisVic! Har varit i stan med mor och shoppat loss mwuhahaha! Nu ska vi dra till Eric i Täby! VI SEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

//SIXX



Finaste Vic <3 LOVE THIS GIRL!

11:34

Hej folk! Jag vet att jag suger på update. Men i tisdags kom jag hem från fotovandringen runt kl. 21:00 och jag var skit trött och hungrig. Igår var jag allmänt trött och sur, så jag orkade inte skriva. Just nu har jag rast i tre timmar och jag pallade ej sitta kvar i skolan, så jag är hemma nu. Om en timme ska jag ut och äta lunch med mami för att driva tiden så ska jag se på skins (Y) CIAO!

18:38

Ugh sitter hemma och försöker att plugga..... Nej skojar bara tittar faktist på desperate housewives hahah! Lata lilla Jasmine.. Ska plugga efter denna avsnitt.. I promise..... I think.... Måste skaffa typ 200 kr SNART! helst innan typ fredag.... HATAR att vara pank! Ugh nu blire tv och sen plugg hej då!


//SIXX

13:10

Sitter i skolan med Sofia. MSK är inställt och vi måste vänta en och en halv timme på att matten ska börja... Vi väntar på matten FML. Vill hem och käka smörpopcorn!

17:40

Jag älskar min mamma men jag vill seriöst strypa henne. Hon förstör min söndag. Mina söndagar är mina dödsdagar då jag går runt i pyjamas och sitter framför datan och dör.

16:41



Städningen är klar och nu blire desperate housewives. CIAO

//SIXX

<3


<3

SMART. Då kanske ni ej har sett att Gene Simmons är gift med en BLONDIN..







God morgon

Bleh Gick upp för typ en timme sen. Vill dö men måste fixa en massa skit blooooooooooooooooh. Jag hatar söndagar!

Håller på och dör framför datan med chips och ZZ top! Sånt gillar vi!


zz top

Hemma nu. Det va kul idag, träffade Nozzi och Axel i TC vid 6 alla andra var typ sena och Nozzi och Axel var hungriga och åt på BK medans vi väntade en timme och femton mintuter på alla andra. Sen så drog vi till Taco bar när alla i c00la gänget kom och det va kul att äta och att ha mat krig med randoms, vi träffade på Ralph och Jesus vilket var kul! Eter maten gick vi runt och drog till BK igen Nelly ville ha cola och vi satt och snackade om en massa äckel grejer och tog Nellys sko det va kul det med. Nozzi fick sin present jordgubbs bodybutter och svart och vit ögonskugga.

HELVETE vad kallt det är ute alltså.... Dog sådära vill ha sommar igen.. NU! Vill inte ha på mig en fet jacka tycker om min älskade skinnjacka för mycket GRR och BRR :c

Är hemma nu ska se på Desperate Housewives och äta ostbågar, chips med dip och cola! Alltid kul med en after midnight snack.

CYA LATER!

//SIXX

CIAO

Har köpt Nozzis födelsedags present nu! Mina favorit skor gick sönder... great... Så det blir mina slitna converse.. Bra att man ska få Doc Martens i veckan! Men ska dra iväg med mina gina jeansleggings, Nikki Sixx Tshirt, stor svart tjock tröja, gråa HM mössa och mina svarta skinnjacka. CIAO! Vi ses senare...

Im bored

Hej jag heter Jasmine Banakar.. Det tycker jag är ett fult efternamn men det är roligt att heta något fult och annorlunda istället för Svensson .... Mina föräldrar är konstiga och skilda. Jag förstår inte hur dem stod ut med varandra de är varandras motsatser. Mamma är en galen kvinna som dansar runt som en galning till bra(och mindre bra) musik. Jag vet fortfarande inte vad hon jobbar med, jag vet att hon jobbar på St. Judes Medical i veddesta men inte VAD hon gör... Pappa är lugn och har bra bordsskick och vaknar tidigt. Han hatar att jag har dålig bordsskick och att jag sover länge. Pappa är universitets professor och jobbar med jurdik vilket är tråkigt. Han har skrivit tråkiga juridik böcker det är också tråkigt men ändå coolt. Pappa är galen i black sabbath och pink floyd vilket gör honom cool och att han bor i London gör honom ännu coolare..

Jag var född 29 augusti 1993 i Nöbbelöv, Lund. Jag minns inte Lund så mycket jag boode där kanske fyra år.. Jag minns bara att vi hade en fin äppelträd i våran trädgård och att jag hade två kompisar; Emma och Random Latino boy whos name I forgot lol.. Sen flyttade jag till England i några år det va kul, vi bodde i Oxford och jag gick till kristen skola fast jag och pappa är agnostiker och mamma är extrema atiesten/religion hater_cool. Sen när mamma och pappae skilde sig flyttade jag till Stockholm med mamma. Jag hatade Sverige i typ tre år. Hatade vädret och att jag bara had två kompisar och att folk i min grundskola hatade mig för att jag var den konstiga cheyen med en brittisk dialekt. Men sen så blev livet bra i Stockholm nu trivs jag i Stockholm(för det mesta). Jag har bott i kista typ 7 år i en mysig lägenhet med mamma vi bodde granne en massa kristna människor... Sen så ville mamma och hennes kille bo ihop så det blev flytt till en fin villa i järfälla.

Jag är högljud, konstig, jobbig, hungrig, lat, okoncentrerad, snäll, knäpp, kort.

Jag gillar; pingviner, mat, chicken nuggets, sol, lov, löshår, klackskor, bandtishor, Izzy Stradlin, bussar, ipod, foto, pommed frites, mötley crüe, 80-talet, 60-talet, sociala människor, Jack Daniels, färger, TV, the sims 3, fest, franskor/fransyskor, Guns "n" Roses, Harry Potter, Vince Neil, frukt te, klänningar, cola, chips, Thin Lizzy, Tommy Lee, bilder, Desperate Housewives, Itunes, Sara, mackor, skinn jackor, Britter, England, London, Brighton, Oxford, Skins.

Jag ogillar; Havsmat, Skolan, Rödabergsskolan, Vind, Mel Gibson, Hästar, Högerpolitik, Dumma pojkar, Dumma flickor, PETA, Religion (nej jag diskriminerar ingen), Rasism, Frukost, Solen framför tvn, Tråkiga hemmafester, Att vara 17 år, Cider, Homofobi, Att vara pank, Jonas Brothers, T-banan, Ignoranta jävlar, Falskhet, Att vara uttråkad,

I framtiden ska jag ha en pingvin som bor hem hos mig.

hej igen

Jag har tråkigt så jag skaffar en blogg igen. Tittar på the suite life med en god skinkmacka och cola nom nom... Ikväll blire middag med underbara människor. Måste till veddesta c och köpa Nozzis birthday gift! Har lust att ta en massa bilder till ikväll men kameran ligger i skolan.. Dumma lata Jasmine som tar med kameran för att foto lektionen och lämnar kvar den för att hon är lat! AJA nu blire att lata sig framför tvn och sen fixa mig osv...

//Sixx


Gammal bild från febuari/mars!

RSS 2.0