God morgon!

Förlåt mina få läsare för dålig updatering men jag va så trött när jag kom hem så jag hann inte.. Men jag ska försöka bli bättre! Idag så drar jag nog till gymmet och sen kommer Victoria hit :)...

// Jasmine



bajs

Är det bara jag som inte ser fram emot sportlovet? Kanske för att jag måste spendera hela jävla äckliga lovet med att skriv uppsatser och att plugga... Plus att man har utegångsförbud jag menar det är inte så kul när alla andra ska gå ut och ha kul medans jag måste sitta hemma och ha tråkigt... Livet är så sorgligt att jag föredrar skolan för att då kan jag iaf vara med folk socialisera medans under lovet kommer jag vara fast hemma och nu när mamma inte jobbar kan jag inte precis smyga ut... FFML!(hahaha inside joke.) Så min vecka kommer spenderas med att sitta och göra klart mina uppsatser och sitta framför datorn och av bordem!

// JAsmine

Kidulthood

Kollade nyss på filmen "kidulthood". SKIT BRA film ett utav det bästa jag har sett faktist! Min kompis hade berättat om filmen ett antal gånger och jag hade alltid planerat att se på den men jag gjorde aldrig det tills nu typ... Men iaf. Jag rekommenderar filmen!
Den handlar om en tjej som blir mobbad helt brutalt i skolan, en kväll faller hon ihop och så tar hon självmord... Dagen efter får alla elever i hennes skola en ledig dag och då är det fest samma kväll och en massa skit händer..



Den får 9/10 från mig!
//Sixx

California dreaming.

När jag blir stor så vill jag flytta till L.A och hyra en liten lägenhet med lila väggar med en massa fula posters och bilder på väggarna.. Jag ska ha en STOR secondhand bäddsoffa, bäddsoffan ska ha en ful färg och tantig möster på och så ska jag ha en till begagnad ful dubbeläng till mig själv. Framför bäddsoffan ska finnas en gammal skrutig tv(om jag nu har råd?) och så ska jag ha en gaderob som är extremt stöckigt men hälfen av mina kläder kommer ligga runt i mitt rum. Jag ska en liten sida med en spis,kylskåp,handfat och så ska jag leva på nudlar. Ja ska sen ha en liten gammal bord med två fula stolar som inte ser bra ut med bordet och i mitten av bordet ska finnas en liten ask fat.
Jag kommer spendera mina vardagar med att jobba/plugg och sen dra hem och sitta och dricka te och käka nudlar, senare så drar jag ut med min roommate(om jag nu har en)/kompis/framtida pojkvän och drar till Venice Beach och sitter på sanden och röker medans jag tittar på vågorna..
Varje fredag och lördag vill jag dra till Sunset Boulevard och festa med en massa crazy people och så tar jag med dom hem till mig på efterfest och sedan så däckar alla på min bäddsoffa eller på min säng och nästa morgon så väcker jag dom och kastar ut om dom och sätter mig vid köks bordet och tar en morgon cigg och läser the L.A times med gårdagens smink och tovigt hår och så ska det såklart spelas Crüe i bakgrunden.

Yeah Jasmine keep on dreaming girl....

//Sixx

 


I wish I lived in Tommyland.




Please?

hmm...

Idag har varit helt ok.. Skolkade från första lektionen och började med Geografi kl. 12.05 och vi skulle se på någon film medans läraren drog på kurs och fem min efter hon hade stukit drog jag och Nella ut och tog en rök paus, träffade Johan trevlig trevligt.. Hade inte sett honom på rätt länge innan och sen när vi drog tillbaks till klassrummet tja... Vi säger såhära att om man skulle relatera våran klass till en låt skulle det vara "welcome to the jungle- Guns N Roses".. En grupp människor va där och spelade kort... tror jag? Två pers hade snöbolls krig i klassrummet.. Efteråt så slutade jag och drog hem och lagade veggo tacos... Nu sitter jag hära extremt uttråkat ska nog spendera resten av dagen med mina favorit pojkar dvs. Mötley Crüe och jag ska nog fixa äckel designen.

//Jasmine

Lyssnar på: Shout at the devil- Mötley Crüe.




bajs

Jag hatar denna blogg design och min header skit fula... Måsta fan ta och fixa designen.

Bleh

En bra dag idag!
1)Har "dumpat" min s.k bästavän och det känns jävligt skönt.
2)Fick VG i nån Svenska grej.
3)Draman va inställt
4)Vi har chips hemma


Sommar 2010




Jag har redan planerat vad jag ska ha på mig under sommaren. Innan sommaren ska jag försöka investera i ett par Doc Martens och gå runt med en blommig klänning/kjol till midjan med ett par kängor (helst Doc Martens!) och sen så ska jag gå runt med lockligt långt crazy hår och mina färger kommer att vara mörk lila, rött och svart... Hahaha "emo färger"... Men mina "fashion icons" Kommer att vara Nancy Spungen, Edie Sedgwick, Kurt Cobain och lite Courtney Love.

träningsvärk.

Hemma igen från gymmet *puh* jag lovar att jag kommer ha världens träningsvärk imorgon. Det underbara med imorgon är att vi börjar med Idrott kl. 08.20 som första lektion jätte kul -.- och så är en brud i min klass skit sur på mig och vägrar lyssna mig ännu mer kul. Jag längtar så. Usch ge mig sportlov jag orkar inte med "high school drama" Jag önskar seriöst att jag kunde gå om i dagis och leka med alla småungar...


Gammal bild från hösten.

God morgon

Jag vaknar imorse av att mamma vill gå och träna med mig så det är det som kommer att ske.. Men mest sa jag ja för att jag vill slippa städa halva huset hela dagen. Så mina få kära blogg läsare så ska jag slita i gymmet vi ses sen!
xoxo Jasmine



Extreme Denim makeover

Här hade jag tråkigt idag hittade en sprayflaska med klorin i mitt badrum så jag tog fram ett par tråkiga mörkblåa jeans använda max 2-4 gånger och sprayade klorin som en galning.... hahahaha.... Sen så frågade jag min mamma om vi hade bleknings medel men hon sa nej så jag letade i våran tvätt stuga och tog fram nån anti smut kräm och spridde ut det på jeansen.

RESULTAT:




btw

Ni behöver inte oroa er för den fula designen jag ska fixa till den när jag har tid!


PUSS OCH KRAM! xoxo

Ny blogg (IGEN!)

HEHEHEHEHEEHHEHE fick lust att blogga igen! Men tyvärr så har http://idioticgenius.blogg.se strulat så jag får skaffa en ny blogg! great!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0